PRIMII CASTRAVEȚI ROMÂNEŞTI, ÎN PIEȚE

Veste bună pentru cei care sunt acum în goana după legume sănătoase: au apărut primii castraveți româneşti în piețe. Un cunoscut legumicultor din județul Buzău a livrat, încă din weekend, castraveti românești în cele mai imporante piețe din județ.
Castraveții din ferma buzoianului Mircea Tatu sunt buni de cules de mai bine de o săptămână. Îi pune în lădițe numai pe cei care au o anumită dimensiune și aspect, pentru a nu-și dezamăgi clienții care au așteptat luni bune primele legume naturale.
Castraveții românești, care se găsesc acum în piețele din Buzău și Râmnicu Sărat, sunt mai scumpi cu 4, 5 lei decât cei aduși din Spania sau Grecia.
Legumicultorul buzoian Mircea Tatu spune că va produce castraveți până la mijlocul verii, pe o suprafață cultivată de peste 1.500 de metri pătrați, acoperită cu solarii.

Related posts